Appreciatie in tijden van corona

07 juli 2020

Tijdens de voorbije coronamaanden leverde het ganse korps heel wat inspanningen om al onze leerlingen maximaal te ondersteunen.
Onze klanten, leerlingen en ouders, konden dit sterk appreciëren, zoals je hieronder in enkele quotes kan lezen:

"Hiermee wil ik het ganse schoolteam alvast een hoed vol pluimen geven voor de organisatie van de voorbije bevreemdende maanden.
Jullie blinken uit in aanpak, communicatie & enthousiasme!
Een welgemeend merci aan iedereen dus om steeds zo helder en vooral ook blijvend te communiceren! De dagindeling met echte \'lesblokken\' hebben we hier thuis als zeer positief ervaren & welkome structuur (mama van leerling 4ASO)."

"Bij deze wil ik jullie school nog eens een dikke pluim geven voor de organisatie en inzet van jullie team tijdens deze coronatijden.
Er werd heel veel moeite gedaan om het onderwijs op een zo goed mogelijke manier te laten doorlopen.
De inzet van de leerlingen was misschien soms iets minder maar ik ben er van overtuigd dat ze er toch veel baat bij gehad hebben (mama van leerling 4TSO)."

"Bedankt voor de grote puzzel dat jullie telkens opnieuw moeten leggen maar de leerlingen hebben er echt deugd aan! (mama van leerling 5TSO)."

"Bij deze toch een speciaal woordje van dank aan jullie volledig team!
De manier waarop jullie gewerkt hebben aan een continue opvolging in deze moeilijke Corona-tijden.
De inzet van de leerkrachten, de extra effort van de klastitularis om wekelijks een persoonlijk gesprek te hebben met elke leerling: “petje af”!
Jullie mogen spreken over een school als “familie”, jullie zijn deze statement meer dan waard.
Ik kijk met lede ogen toe hoe het in de school van onze jongste zoon eraan toe gaat, er zijn enkele leerkrachten die moeite doen, maar een aanpak zoals die van jullie is ver te zoeken.
Hartelijk dank daarvoor!
Ik had er al aan gedacht, verdorie nu gaat onze zoon geen “afzwaai” hebben van de 6’des... maar kijk uw onderstaand bericht maakt mijn dag goed.
Bedankt voor alles, voor de goede zorgen, om een deel te zijn van onze zoon's familie ! (mama van leerling 6ASO)"

"Vooreerst mijn complimenten voor de organisatie van het opstarten van de lessen op school!
Ik hoor van onze dochter dat alles vlot en veilig verloopt. (papa van leerling 6TSO)"